Autofill

General discussion about Crashzone

Autofill

Postby denmarksmash@bigpond.com » Wed Jun 07, 2017 6:37 pm

Is there anyway to get autofill for insurance company information ( e.g. their ABN, Address etc) on crashzone? And if so how do you set it up.
denmarksmash@bigpond.com
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 27, 2012 10:32 am

Re: Autofill

Postby russ@therivergroup.com.au » Tue Jun 13, 2017 8:10 am

once you can completed it the first time , the system has a memory for future jobs
User avatar
russ@therivergroup.com.au
 
Posts: 314
Joined: Tue Nov 22, 2011 5:00 pm

Re: Autofill

Postby denmarksmash@bigpond.com » Wed Jun 14, 2017 1:04 pm

That doesn't seem to be happening with our system though, is there something in the setting that has to be selected or something like that before it remembers.
denmarksmash@bigpond.com
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 27, 2012 10:32 am

Re: Autofill

Postby russ@therivergroup.com.au » Wed Jun 14, 2017 2:47 pm

best to email the help desk mate then.. seems odd. A shame your haven't joined up with the Crashzone community repair network, I'm sure one of the boys/girls would sort it in a matter of minutes
User avatar
russ@therivergroup.com.au
 
Posts: 314
Joined: Tue Nov 22, 2011 5:00 pm


Return to General discussion